O NAMA

 

XYZ – MARELLA FASHION SHOP impresionira milione kupaca u regiji, sa najpoznatijim brendovima na jednom mjestu, omogućujući im jedinstveno iskustvo kupovine i dijeleći sa svojim kupcima strast prema modi. 

Koncept je zasnovan na kurentnom pristupu, što znači da je svaki komad odjeće u trgovini posebno biran. To omogućuje svakom kupcu da kreira jedinstven stil za svaku priliku. U isto vrijeme, takav pristup otklanja nelagodnost zbog istih toaleta i stilova, naročito na istom mjestu.

 

XYZ - MARELLA povezuje ljubitelje mode i dobrog stila, poznavaoce modnih prilika i entuzijaste, kao i pojedince za koje moda znači više od komada odjeće. 


Naša misija je da stvorimo jedinstveno iskustvo kupovine, kako u radnji tako i putem online prodaje. XYZ - MARELLA je zastupnik za više od 20 svijetskih modnih brendova, koje kupci mogu kupovati u našim trgovinama kao i komforno iz fotelje od svoje kuće, preko sajta.

 

XYZ - MARELLA je dio Sportina Group koja je jedna od najvećih modnih trgovaca u Jugoistočnoj Evropi sa više od 340 trgovina i 90 svijetskih brendova.

Atraktivan i moderan enterijer nudi mnoga prijatna modna iznenađenja najpoznatijih svjetskih brendova, kao što su Boss, Hugo Boss, Armani Exchange, Emporio Armani, Michael Kors, Disquared2, Karl Lagerfeld, UGG, Mou, Marella, Love Moschino, Antony Morato, mnogih drugih.

XYZ - MARELLA Fashion Shop nudi više od kupovine. On donosi životni stil svjetskih prijestolnica u BIH i prvi predstavlja aktuelne modne trendove kao vodeći trendsetter u regionu.

Jedinstveni ugođaj i šoping senzacije, učiniće da se uvijek iznova vraćate u XYZ - MARELLA Fashion Shop. Posjetite nas i pronađite lični izraz u novim kolekcijama svijetski poznatih brendova.


PODACI O TRGOVCU:

"AB-LINE" d.o.o. Sarajevo, Halilovići 6 - 71 000 Sarajevo,

MBS: 65-01-0360-11 ; ID: 4201124330009; PDV: 201124330009

>> Internet trgovina "XYZ – MARELLA FASHION SHOP" <<

"AB-LINE" d.o.o. Sarajevo – Poslovna jedinica "MARELLA", Kaptol 2 - 71 000 Sarajevo

mob: + 387 61 301 058; 

e-mail: [email protected] 

web: https://ba.shop.xyz.fashion/